ATE Entertainment
Livemuziek en Bands:

ATE is bekend in de latinwereld. Wij kunnen aan de hand van uw wensen, het doel wat u voor ogen heeft en het door u opgegeven budget altijd livemuziek op maat verzorgen. Een sologitarist, een trio met of zonder danseres, of een gehele band die een dansfeest compleet maakt. Wij hebben alles in huis om uw feest te laten slagen! Wilt u alleen muzikale begeleiding? Diverse percussie, drum of brassbands staat tot uw beschikking.
Oprichter Angelique Timmers is al jarenlang manager van een aantal goed lopende salsabands en weet dus als geen ander wat klanten van haar maar zeker ook van de muziek en muzikanten verwachten. Wij en onze muzikanten stellen u niet teleur!

U kunt bij ons terecht voor:
een solo gitarist/vocalist, een duo,trio of quartet
diverse bands en orkesten.
alleen muzikale begeleiding tropisch getint
braziliaanse of Afrikaanse percussie
gehele drum- of brassbands

Wij hebben livemuziek/bands in verschillende genres:
Salsa/Merengue/Latijns Amerikaans, Antiliaans, Cubaans, Spaans, Braziliaans, Mexicaans, Latin/Jazz, enzv enzv.U kunt het zo gek niet bedenken.

Salsaband Accion con clave:
Deze band heeft alles in huis om van uw tropisch feest een special event te maken. Deze 9-mansformatie neemt uw gasten mee op een korte vakantie naar Latijns-Amerika. Zij spelen latinmuziek uit alle windrichtingen. Het repertoire is vlot en van een hoog dansgehalte en niveau, kenmerkend voor deze band. Entertainment volop met twee leadzangers uit Zuid Amerika te weten Cuba en Curacao.
De bandleden hebben allen hun sporen al verdiend in de Nederlandse latinscene en hebben er zin in om een show neer te zetten op niveau.

>> lees meer

Cuban / Spanisch of Mexican Boys:
Wij kunnen diverse bezettingen leveren van 2 a 3 muzikanten voor restaurants en achtergrondmuziek tijdens diners. De Buena Vista Social Club herleefd of ziet u liever Spaanse nummers de revue passeren. De mexicaanse mariachimuziek op de achtergrond alles is mogelijk. Alle muzikanten zien er verzorgd en in stijl gekleed uit dat is ATE.

Livemuziek is een wezenlijk onderdeel van het leven en iets dat zeker niet mag ontbreken op een feestavond om deze levendig en speels te houden.
muzikanten
duo gitaar
duo gitaar