ATE Entertainment
Licht:

Wat is een spetterend optreden of feest zonder verlichting? Zeker optredens of feesten in een zaal met weinig licht of een feest /optredens in de avonduren moeten vaak extra belicht worden anders is het stomweg niet gezellig of zijn de artiesten niet te zien.
ATE werkt samen met een aantal vaste leveranciers voor het inhuren van geluid- en lichtinstallaties. Deze leveranciers zijn bekend met de werkwijze van ATE en de bands. Op deze manier weten wij zeker dat er kwaliteit wordt afgeleverd voor een voor u aantrekkelijke prijs! Voor u als klant is het eenvoudig want u heeft maar een anspreekpunt namelijk ATE. Indien het een zeer groot project betreft laten we onze lichttechnicus persoonlijk bij u langskomen.
Wij maken een onderscheid in een drietal soort verlichtingen.

Sfeerverlichting:
Is algemene verlichting in de zaal of ruimte. Is er voldoende licht aanwezig of wilt u juist wat meer sfeervol licht omdat het licht te wit is. Dit alles is mogelijk. Ook het verzorgen van meer verlichting omdat het te donker is kan verzorgd worden. Graag een plattegrond in meters met daarop de verlichting getekend die nu aanwezig is.

Entertainmentverlichting:
Veelal verlichting in de gehele zaal waar evt. artiesten, danseressen ed te zien zijn. Natuurlijk kunt u het grote licht laten aandraaien maar daarbij vervalt de sfeer vaak. Heeft u een of en aantal bewegende acts dan is evt een bewegende lamp op hoogte een optie. Op deze manier wordt de act goed uitbelicht en ziet het er professioneel uit.

Verlichting voor een podium/band:
Dit kan al met twee eenvoudige statieven aan beide zijden van het podium maar indien gewenst kan er ook een gehele lichtshow tijdens het optreden afgeleverd worden om een mooi totaaleffect te krijgen. Met kleuren en bewegende lampen ed. Hierbij is wel een extra geluidstechnicus nodig.

Extra mogelijkheden:
* Gehele lasershow die uw gehele avond op en top belicht alle aspecten!
* Film, video of dia’s projecteren op een wand? Dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Evt leuk voor bruiloft met oude foto’s of bedrijfsfeest of een dansavond met videoclips!

U ziet het ATE levert alles op maat!
Prijzen zijn inclusief opbouw en afbouw en bediening.
lichtshow 2

licht 3