ATE Entertainment
Consultancy:


ATE kan u ook van dienst zijn met een dienst op maat. Dit houdt in dat u een van onze medewerkers inhuurt ter ondersteuning van uw eigen tropische evenement of feestavond.

Waar moet u dan aan denken?:

Presenteren van een feestavond op het podium.

Personal bandmanager: opvang en algehele begeleiding van een band of bands tijdens een groot evenement, Hierbij ook assisteren bij soundcheck. Evt ook het vervoeren van personen.

Manager grote evenementen: allround overzicht houden tijdens grote feestavonden of evenementen zodat alles volgens tijdsschema verloopt daarbij leiding geven aan anderen of delegeren van taken.

Backstagemanager: alle bands opvangen en op tijd op het podium laten arriveren volgens tijdschema. Organisatie en opvang leveranciers; podium, licht en geluid, catering.

Als bookingsbureau: ATE verzorgt de boekingen van bands voor uw evenement. Dit kan een eenmalig evenement zijn of een terugkerend evenement.

ATE bedrijfsfeestconsulent: U geeft het budget aan van uw firma en evt. thema en ATE verzorgt alles geheel voor uw bedrijf. U ontvangt een faktuur voor alle diensten. Een secretaresse van uw bedrijf dient als aanspreekpunt en voor het afstemmen van zaken.

ATE is adviserend en tussenpersoon op het gebied van evenementenpromotie.

Op algemeen commercieel gebied kunt u uw probleem voorleggen bij ATE zodat wij kunnen kijken of wij u van dienst kunnen zijn.

Inhuren per optreden om een band te begeleiden. Dit alleen eenmalig of als er nood aan de man is. Voor langdurige bandbegeleiding is geen plaats binnen ATE.

A Band for a Special Event. Samenstellen van een tropische band speciaal voor een speciale gelegenheid. Zij dragen uw firmanaam en bedrijfskleding gedurende een bepaald event of beurs of voor een aantal op voorhand vastgelegde optredens.