ATE Entertainment
Bedrijfsfeesten


Voor een bedrijfsfeest met een tropical taste wilt en zoekt u kwaliteit! Dan bent u bij ATE aan het juiste adres. Jarenlange ervaring op het podium, backstage en als manager en de liefde voor de tropische cultuur, muziek en dans dat is ATE. De eerste stap naar een onvergetelijk feest heeft u al gezet. Nu de rest. Graag vernemen wij van u zo snel mogelijk een aantal zaken om u een goed advies op maat te geven. Datum, locatie, aantal verwachte personen, soort bezoekers (klanten/familie/werknemers/leeftijden/aantal kinderen), tijdstip van feest, duur van het feest en een evt. budget. Dit zijn de basis-elementen de rest is afhankelijk van U. Natuurlijk heeft u al iets in gedachten anders was u niet op onze site terrecht gekomen.

ATE Tropische feestavond, met tropische band minimaal 9 personen, DJ in de pauzes, tropische dansworkshop en twee dansshows De sambadansshow die uw gasten hun heupen laat bewegen met schitterende sambakostuums, veren en hoofdtooien en limbodansen met uw publiek hoe low can you go onder de stok. Klap op vuurpijl vuurspuwen! Deze formule is SUCCES verzekerd! Vele klanten gingen u voor en waren erg enthousiast over het afwisselende programma. Salsaband Accion con clave staat garant voor top live entertainment.

ATE Spaanse feestavond met Spaanse mediterriaanse livemuziek 6/7 personen, flamencodansworkshop en 4 dansshows; rumba Flemenca, Buleria, Alegria, Sevillanas en Spaanse Tango met passende kostuums en castagnettes.

ATE Orientaalse feestavond, met DJ, workshop buikdansen, 2 of 3 dansshows van buikdanseressen met slang, Fakir/Vuurspuger 2 optredens. En drie typetjes die de gehele avond aanwezig zijn. Arabische schoenpoetser, Narghile Arabisch Roken, Mendhi Henna Tatoo artist.

ATE Mexicaanse feestavond met live Mariachiband en DJ en drie Mexicaanse dansshows: Veracrus, Jalisco en Ciapas waarbij de dansgroep telkens van kleding veranderd. Naar wens kunt u natuurlijk ook nog livemuziek toevoegen.

ATE Dance Around the Worldshow. Complete avond met ontvangst hawaidames, livemuziek naar wens te bepalen of DJ of beide ligt aan budget. U kunt zelf een drietal dansshows en een dansworkshop naar keuze uitkiezen om zo uw eigen sfeer te bepalen kijk naar de verschillende dansshows en dansworkshops. Klik links op de buttons voor uw keuze onder dansshows en dansworkshops.

ATE avond op maat! De beste feestavond zijn uw wensen en onze ideeen en ervaringen tesamen gebundeld. Dan pas is er een feestavond op maat samengesteld voor uw medewerkers of klanten zoals men dat van uw bedrijf verwacht. Geef uw ideeen door wij voeren ze uit!

Geluidsopnames: wilt u uw personeel meer betrekken bij het feest en hen ook een optreden laten verzorgen die avond. Laat dan per afdeling een nummer inzingen op een CD en deze op de feestavond ten gehore brengen. Zie links button
Foto/Videoreportage: Wilt u uw bedrijfsfeest digitaal laten vastleggen zodat er een digitaal fotoboek komt en al uw medewerkers on line de fotos kunnen inzien. Of heeft u liever een bedrijfsfilm van het evenement. Boek een professionele fotoreportage of filmopname door een van onze vakfotografen of cameramannen. Zie links button.

actie op dansvloer
accion con clave on stage

limbo actiefoto

spaanse show