ATE Entertainment


Vrijgezellenfeesten:


Wij hebben diverse opties waaruit je kunt kiezen of die je achter elkaar kunt doen: Minimaal aantal deelnemers is 4 maximaal 30 personen (afhankelijk van locatie)

• Workshop kan in priveomgeving verzorgd worden
• Workshop kan elders op locatie verzorgd worden: wellicht hebben jullie een leuke stamkroeg of kan ATE met jullie meedenken een geschikte locatie te vinden.
• In Rotterdam hebben wij een aantal vaste locaties waar wij de workshop kunnen verzorgen. Ook elders in Nederland hebben wij goede contacten met horeca- ondernemers opgebouwd.

Vraag gerust wat de mogelijkheden zijn.Diverse dansworkshops:

• Tropische Salsadansworkshop; ontvangst met cocktal en hawaislinger, uitleg ontstaan dans en muziek, allen leren clave herkennen en mee te klappen, warming up op swingende tropische muziek, basisbeginselen son en salsa later choreografie solodansen, merengue en trendy tropische muziek ook groepsmatig. Gezamelijk op de foto, gedurende de workshop worden er ook foto’s genomen.

• Orientaalse dansworkshop: waarbij men leert buikdansen en op de foto kan met een uil of slang naar keuze.

• Flamenco dansworkshop:
waarbij men leert castagnettes te spelen en de Spaanse flamenco leert dansen. Men kan een voor een op de foto in traditionele kledij. Indien de groep niet te groot is kunnen wij meerdere kleding meenemen voor een leuke groepsfoto.

• Mexicaanse dansworkshop: hier leert men mexicaanse dansen en kan men op de foto in traditionele kledij. Indien groep niet te groot is kunnen wij meerdere kleding meenemen voor een leuke groepsfoto.

•Cocktail Workshop: In een 3 a 4 uur durende sessie worden alle aspecten van cocktail shaken belicht. De deelnemers zullen allemaal hun steentje bijdragen aan de workshop met een zelfontworpen cocktail. De workshop is uitermate geschikt voor een leuk vrijgezellenfeest. Wij kunnen een workshop verzorgen inclusief materialen en bar voor max. 30 personen tegen een vaste vergoeding. Deze workshop kunt u gewoon aan huis boeken dat maakt de sfeer des te leuker en ongedwongen. En men komt veilig thuis.

•Percussieworkshop:
- Allereerst een uitleg over de diverse handpercussieinstrumenten.
- Allen leren clave herkennen en mee te klappen
- Alle aanwezigen krijgen handpercussieinstrument uitgereikt.
- Per soort instrument wordt uitgelegd wat men moet doen.
- Gezamelijk wordt een ritme ingestudeerd en uiteindelijk uitgevoerd
- Gezamelijk op de foto en gedurende de workshop worden er ook foto’s genomen
- Mogelijkheid om allen met grote trommels, conga’s, jembe’s te spelen u begrijpt dat dit een meerprijs met zich meebrengt als het om grote aantallen gaat.

• Geluidsopname op locatie:
Hiervoor zijn diverse mogelijkheden:
- De vrijgezel kan zijn/haar favoriete nummer inzingen
- De groep zingt gezamelijk een nummer in met eigen tekst voor op de bruiloft.
- Vrijgezel en groep zingen gezamelijk een nummer in.
- Een mobiele opnamestudio zorgt voor een professionele opname die ook gebrand wordt op een CD. Deze CD kan als kado aan de vrijgezel gegeven worden en het lied kan worden gezongen op de bruiloft.
- Tijdens de opname worden er ook foto’s gemaakt
- Voor meer details kijk links in het keuzemenu onder: geluidsopname algemeen

Kortom alles is een leuke herinnering en een goede invulling voor een vrijgezellenuitje. Actief bezig zijn en leuke foto’s voor het vrijgezellenboek!


buikdanseres_351[1]dansworkshop flamencosalsaworkshop


percussiebijeenkomst