ATE Entertainment
Fotoreportage en Video:

Fotoreportage:
Je steekt veel tijd en moeite in de organisatie van een eenmalig (prive/bedrijfs) feest, project of evenement. Alles verloopt perfect en naderhand wil je er met tevredenheid letterlijk op kunnen terugkijken. Dat kan, als je het met de ATE fotograaf vastlegt in een fotoreportage. Verzameld in een album op internet geplaatst in een eigen fotoalbum (met persoonlijke toegangscode en wachtwoord). Op deze manier kunnen alle betrokkenen de foto’s achter de pc nog eens rustig bekijken. Alle foto’s worden na bewerking op Cd-rom geleverd.

Particulieren:
Aangelegenheid of party fotoreportage voor particulieren van 1 uur, waarbij een selectie uitgelicht en bewerkt zal worden: Men krijgt alle bestanden op Cd om af te drukken. Men kan de fotograaf ook langer inhuren maar dan geldt er een meerprijs ook voor de extra foto’s die bewerkt moeten worden. Alle foto’s worden geplaatst op een on-line fotoalbum.


Bedrijven:
Evenement of bedrijfsfeest fotoreportage van 2 uur, waarbij een selectie uitgelicht en bewerkt zal worden: (incl. 2 uur nabewerking) Men krijgt alle bestanden op Cd om af te drukken. Men kan de fotograaf ook langer inhuren maar dan geldt er een meerprijs ook voor de extra foto’s die bewerkt moeten worden. Alle foto’s worden geplaatst op een on-line fotoalbum.

Video opname:
Indien u liever een videoopname heeft met bewegende beelden dan kunnen wij ook vakmensen leveren die dit filmwerk al een aantal jaren doen. Naast het filmen van bedrijfsfeesten zijn onze cameramensen ook bekend met het maken van bedrijfspromotiefilms en videoclips voor eventuele websites. Het is tijdens grote evenementen ook mogelijk om datgene wat de cameraman filmt direct via een beamer op een wand te laten projecteren zodat er meer actie en reactie in de zaal komt.

Voor particulier en bedrijf geldt dat zij eerst een intakegesprek hebben met de desbetreffende cameraman wat men zeker wil terugzien op de film en de belangrijke aspecten die wellicht in het programma zitten. De film kan eventueel ook een verhaal krijgen als men dit wenst of een persoon in de hoofdrol. Alles is mogelijk en de prijs is zoals het eindresultaat maatwerk afhankelijk van uw wensen en de tijd die erin gestoken dient te worden.


ATE werkt samen met een aantal ervaren en bekende fotografen en cameramensen die gewend zijn om evenementen en feesten vast te leggen met de camera. U zult versteld staan van het resultaat wat u altijd als dierbare herrinnering op diskette of videoband heeft staan! Informeer naar de gunstige prijzen!


fototoestel

fotoroll