ATE Entertainment
Geluidsopnames als aanvulling op uw bedrijfs- of vrijgezellenfeest:


Schrijf zelf een tekst op een bekende melodie, inzingen op CD. Liedjes kunnen worden aangeleverd of zelf uitgezocht worden, mits u een goede geluidsopname heeft..

Ingezongen liedje altijd op master-CD, mogelijkheid om ook alleen muzikale versie zonder zang te verkrijgen zodat op een evt feest de act geheel live opgevoerd kan worden.

Zoekt u een manier om een eigen lied op te nemen met een klein of groot aantal mensen? Of wilt u juist een verzamelcd met een aantal zelf ingezongen liedjes erop bijv. Van verschillende afdelingen of familieleden. ATE biedt u hier de uitkomst. Wij hebben een partner die de juiste apparatuur en kennis hiervoor in huis heeft en waar wij vaker mee samenwerken.


Bedrijven:

Teambuilding voor een bedrijf of afdeling zoekt men een activiteit die men gezamelijk kan uitvoeren.
Bedrijfsfeest en er moet iets persoonlijks aan het feest toegevoegd worden door het personeel? Neem vantevoren op en voer tijdens het feest op. U bent ervan verzekerd dat er dus inbreng is van uw personeel dat uw feest personaliseerd.

Verassing voor de directie of die collegae die weggaat! Neem met z’n allen een nummer op en voer dit tijdens het feest uit of geef deze gewoon jullie cd.

Klant een verassing toesturen van jullie afdeling of bedrijf. Is er een reden om een klant een cd toe te sturen met een eigen tekst van jullie afdeling of bedrijf. Zing bij ons in en succes verzekerd! Persoonlijker kan niet.


Particulieren:

Opname van een bruiloftlied: thuis oefenen en via ATE opnemen, het lied vervolgens op de dag van de bruiloft opvoeren en een cd overhandigen. Max 20 personen tegelijkertijd zingen. Men kan ook meerdere liedjes opnemen in kleinere groepen. Deze worden opgevoerd op de bruiloft en een verzamelcd voor het bruidspaar is het resultaat

Vrijgezel mag haar favoriete nummer of idool nadoen op vrijgezellendag! Of de gehele groep zingt live het lied voor de vrijgezel in waar zij bij is. Een eeuwige opname hiervan op CD is het resultaat. Op de bruiloft nogmaals?

Is er iemand jarig of wil je om een andere reden een lied opnemen met eigen tekst op CD. ATE heeft de oplossing!


* Heeft u zelf een ander idee laat het ons weten, wij vragen graag na of dit ook mogelijk gemaakt kan worden.