ATE Entertainment
Particulieren:

Ook voor een privefeest met een tropical taste wilt en zoekt u kwaliteit! Dan bent u bij ATE aan het juiste adres. Jarenlange ervaring op het podium, backstage en als manager en de liefde voor de tropische cultuur, muziek en dans dat is ATE. De eerste stap naar een onvergetelijk (tuin)feest heeft u al gezet. Nu de rest. Graag vernemen wij van u zo snel mogelijk een aantal zaken om u een goed advies op maat te geven. Datum, locatie, aantal verwachte personen, soort bezoekers (leeftijden/aantal kinderen), tijdstip van feest, duur van het feest en een evt. budget. Dit zijn de basis-elementen de rest is afhankelijk van U. Natuurlijk heeft u al iets in gedachten anders was u niet op onze site terrecht gekomen. Als eindgebruiker heeft u graag korte communicatielijnen dat is geen probleem bij ATE heeft u maar een contactpersoon die alles voor u regelt.

Wij bieden voor elk budget gepast entertainment en ook voor elke locatie en gelegenheid.
Wilt U uw feest gewoon thuis geven of in de tuin. Ook geen probleem. Wij passen ons aan aan de situatie en uw wensen.

Natuurlijk kunnen we alle shows vermeld onder de knop bedrijfsfeesten ook verzorgen voor particulieren. Echter passen we deze shows geheel aan aan uw wensen, budget en omgeving. Vaak worden er bands in kleinere formaties geplaatst en in plaats van dansshows wordt er alleen een dansworkshop en 1 dansshow getoond. Op die manier heeft u toch de impact maar is deze in een kleinere formule toegepast. Leuk voor bruiloften, familiereunies.

U kunt ook kijken onder onze workshops of vrijgezellenfeesten, hier worden ook opties genoemd die u wellicht kunt gebruiken om uw eigen feest samen te stellen. ATE verzorgd ook Educatieve bijeenkomsten die samen met een workshop een leuk vullend programma zijn voor verjaardagsfeestjes voor alle leeftijden of avond- of middagvullend programma voor vriendenclubjes. Zo verzorgen wij vaak trendy tropische bijeenkomsten op scholen, buurtcentra en kinderfeestjes en laten wij ook de ouderen onder ons een instrument aanraken en dansen op de Buena Vista Social Clubmuziek uit Cuba.

Kortom mogelijkheden te over ook voor de particulier. Voor muziek en dans is niemand te jong of te oud!


workshop flamenco


workshop part


percussieworkshop


duo latino