ATE Entertainment
Overig Entertainment:

..ATE Goochelaar in div. outfits:
De goochelaar kan diverse typetjes aannemen. Hij laat uw gasten genieten van een avondje 'ATE Magic Moments'.Van 'Table Magic' tot 'Magic on stage'. Hij goochelt onder de ogen van uw gasten met kaarten, munten en allerlei gebruiksvoorwerpen. Met zijn internationale ervaring zullen uw gasten van de ene in de andere verbazing vallen. Het is niet alleen genieten van het goochelen maar ook de manier waar op hij dit doet. Hij kan als welkom bij entrée staan en zo met ieder een praatje maken en uw gasten voor de gek houden, later langs de tafels gaan om mensen te entertainen. Graag horen we wat de leeftijden zijn van uw bezoekers zodat hij zijn acts hierop aan kan passen. Kan ook figuren van balonnen knopen voor kinderen. Dus twee vliegen in 1 klap! Ervaring leert succes gegarandeerd !!!

..Sminck afdeling (evt verkleed als clowns):
Als kinderen ook een belangrijke doelgroep zijn als bezoekers van uw evenement is het leuk hier een apparte afdeling voor in te richten. Springkussen met evt sminckafdeling waar de kids een leuk uiterlijk toegemeten krijgen.

..Gastvrouwen / Hostess/Oppas bij kinderafdeling:
Om uw gasten op te vangen bij aankomst, jassen aan te nemen bij de garderobe en deze zijn erna evt. in te zetten als oppasdames bij de kinderafdeling. Bespreek wat u wenst en wij regelen het juiste aantal personen met de juiste instelling die bij kleinere feesten verschillende taken uitvoeren.

..Presentator :
Presenteren van uw evenement, aankondigen acts en livemuziek en om een personal touch te geven aan uw feest. Indien u wenst kan deze ook eea over uw firma bespreken, evt met korte film, dia presentatie. Laat ons weten of de presentator wellicht meerdere talen wenst te spreken wellicht leuk als uw gasten multicultureel zijn.

..Diverse Typetjes:
- Fakir / Vuurspuger:
Gekleed in stijl zal hij rondlopen, aanwezig zijn met evt. slang of uil en zal hij vuurspugen. Een vuurspuugshow behoort tot de mogelijkheden. Deze act is al opgenomen in de orientaalse show. Maar ook los te boeken.

- Arabische Schoenpoetser:
Blijft als levend decor aanwezig en gasten kunnen hun schoenen laten poetsen. Deze act is al opgenomen in de orientaalse show. Maar ook los te boeken.

- Narghile Arabische Roker:
Blijft als levend decor aantrekkelijk, u mag een rookje/trekje nemen van de smaaktabak. Deze act is al opgenomen in de orientaalse show. Maar ook los te boeken.

- Mendhi Henna Tatoo Artist:
Deze dame beschiltert uw gasten met henna tatoages. Leuk om eens meegemaakt te hebben. Geheel in stijl gekleed aanwezig op het feest. Deze act is al opgenomen in de orientaalse show. Maar ook los te boeken.

- Clowns:
Verkleed en evt. een beetje aangepast aan uw thema als u deze voor de kinderafdeling wilt inzetten maar toch een tropische avond heeft krijgt hij een hawaikrans om, een speciaal tenue of een rieten rokje. Alle clowns voeren hun eigen acts op op de kinderafdeling of in de zaal zonder het hoofdentertainment te storen.

Schaafijsman met kar
Bij een echt tropisch evenement hoort ook een schaafijskar. In Suriname en de Nederlandse Antillen ziet u deze karren overal op het straatbeeld. Wij verzorgen ter plekke schaafijs voor uw gasten terwijl deze genieten van de tropische klanken en shows. De kar komt uiteraard met shaafijsman. Voor een vast aantal uren dat vooraf wordt bepaald wordt u een vast bedrag in rekening gebracht inclusief huur kar, loon en materialen.

Coctailbar met entertainment barmensen:
U kunt deze bar met barman bestellen voor grote evenementen en bij kleinere aangelegenheden, bijvoorbeeld een themaavond. Het entertainment is gericht op het a la minute bereiden van cocktails met oog op de smaak van de gasten en met prachtige garneringen. Bij grotere evenementen kunnen desgewenst twee standaard bars aan elkaar worden gekoppeld. Ook het los inhuren van een decoratieve achterwand met Caribisch tafereel behoort tot de mogelijkheden. Welkomstcocktails in uw bedrijfskleur kunnen wij ook verzorgen in een luxe piramide bij de ingang en de evt. hawaidames delen de cocktails uit. Prijzen worden gebaseerd op een dagdeel van 4 uur en gekoppeld aan aantal personen. Vanaf 500 gasten is een dubbele bar aan te raden met extra barman.

tropicalbar[1]
cocktailgrimme2ate goochelaar