ATE Entertainment
Biografie ATE:

Wie is Angelique Timmers het gezicht achter ATE. Geboren in Dordrecht en gezegend met een wat Zuid-Amerikaans uiterlijk ben en blijf ik echter een Nederlandse. Van jongs af aan heb ik graag in de schijnwerpers willen staan en op een podium. Als ik iets deed wilde ik altijd de beste zijn. Kortom een strebertje een echte ram. Leren was een noodzakelijk kwaad maar de praktijk trok mij meer. Inmiddels ben ik dan ook al vanaf 1997 zelfstandig ondernemer in de uitzendbranche. Commercieel bezig zijn is mij dan ook niet vreemd en moeder natuur heeft me bedeeld met een vlotte babbel. Echter de showbusiness ging ook door. Met regelmaat in schoolbands gezongen, in dansshowgroepen gedanst, benefietconcerten georganiseerd en gepresenteerd om studiepunten te scoren, zelf sport-en danslessen verzorgd en met meerdere playback- en soundmixwedstrijden meegedaan.

Ruim tien jaar geleden ben ik voor het eerst afgereisd naar Cuba. Sinds die tijd ben ik verslaafd aan het land, de cultuur en de tropische dans en muziek. In eerste instantie heb ik zelf Cubaanse salsadanslessen gevolgd in Nederland en Cuba. Maar al snel heb ik mijn enthousiasme overgebracht op anderen via het geven van danslessen en workshops.

Later ben ik ook zelf dansreizen naar Cuba gaan verzorgen. Momenteel geef ik zelf geen dansles meer maar verzorg ik nog wel met regelmaat dansworkshops op tropische feesten en bijeenkomsten die ik zelf via ATE organiseer. Ik probeer zoveel mogelijk te reizen en inspiratie op te doen tijdens deze reizen en danstrainingen te volgen om mijn kennis te verbreden. Daarnaast ben ik van 2003 t/m 2010 manager geweest van een van de toen meest geboekte salsabands van Nederland "Salsaband Axioma". De laatste 5 jaar stond ik zelf ook in de frontlinie als zangeres in deze 11 kopigge band die diverse prijzen heeft gewonnen.

Vanaf 2011 ben ik zelf minder actief als zangeres vanwege het moederschap. Echter ATE blijft actief als bemiddelaar en organisator van latinbands en evenementen. Vanaf 2014 ben ik gevraagd als manager en exclusief boekingskantoor voor salsaband Accion con clave. Aangezien veel van de bandleden oud collegae zijn van salsaband Axioma gaan we er samen een succesformule van maken.

Kort samengevat een drukke dame, die het regelen, organiseren en entertainen in het bloed heeft. Waarom dan nu ATE? Alle losse elementen die nodig zijn om dit werk te doen heb ik inmiddels doorlopen. Ik heb alle kanten van het entertainmentvak en de vraag en het aanbod op tropisch gebied gezien en zelf ondervonden. Steeds vaker wordt mij gevraagd om tropisch getinte bijeenkomsten, workshops en feestavonden te organiseren. Kortom tijd voor het opzetten van een entertainmentbureau dat mij op het lijf geschreven is en waar ik datgene
kan doen waar ik goed in ben. Mensen entertainen en tevreden stellen. Als ik zie dat anderen genieten dan geniet ik ook. Daaruit haal ik de energie en kracht om steeds meer tevreden mensen en klanten om mij heen te verzamelen.

Mijn kracht is mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en open communicatie en daarmee kan ik heel wat mensen aanmoedigen, entertainen en tevreden stellen en dat is iets heel moois waar ik erg trots op ben. Als ik iets doe dan doe ik dit met 100% inzet. Dit kunt u ook verwachten van ATE want dat is een verlengstuk van mijzelf.

Wordt u ook een tevreden klant?
Bel voor een goed advies!

Bent u een tevreden klant?
Schrijf dan in ons
gastenboek

Angelique Timmers


Angelique Timmers